350

Over HNV-Vastgoed

HNV-Vastgoed heeft een jarenlange ervaring in het opkopen van vastgoed en een rijke expertise op fiscaal gebied. Maar ook met zaken als executie verkoop en erfbelasting kunnen wij u adviseren en helpen.

 

Ad Beijsterveldt

Ons ‘Mission Statement’: Zorgen dat mensen verder kunnen met hun leven!

 

Soms kan uw huis letterlijk een blok beton aan uw been zijn. U kunt simpelweg niet verder met de toekomst en nieuwe plannen realiseren. HNV-Vastgoed heeft de middelen en expertise om u in deze situaties te helpen.
En dat willen we graag op een transparante en begrijpelijke manier doen!

Ook wij weten dat de wereld van het vastgoed vele gezichten kent en bekend staat als een snelle wereld met soms ingewikkelde, ondoorzichtige handelingen.
Wij verzekeren u, bij ons geen addertjes onder het gras! Ons bod op uw woning is geheel vrijblijvend en er zijn verder geen enkele verplichtingen of kosten aan verbonden!
We leggen precies uit wat we doen, waarom we bepaalde stappen maken en als wij onverhoopt geen oplossing kunnen bieden hoort u dat ook. Wij adviseren u wat voor u de beste weg is, om het probleem alsnog aan te pakken.

HNV-Vastgoed staat onder leiding van Ad van Beijsterveldt. Afgestudeerd bedrijfseconoom aan de universiteit van Tilburg en Register Belastingadviseur.

HNV-Vastgoed

  • KvK-nummer 17186360

Radio commercial

"Direct netto geld in handen
als u uw huis wilt verkopen"

Privacyverklaring