350

Executie verkoop

Uw woning staat al lange tijd te koop en u kunt de hypotheek niet meer financieren. Een executie verkoop van uw huis lijkt onvermijdelijk.
Maar u kunt executie verkoop van uw huis voorkomen!

Om verschillende redenen kan het zijn dat u uw hypotheekverplichtingen niet kunt nakomen. U bent uw baan verloren vanwege de crisis, u heeft te maken met dubbele hypotheeklasten of u bent gescheiden. In de huidige tijd is het lastig uw huis te verkopen wat kan leiden tot een executie verkoop. Bij een executie verkoop worden huizen over het algemeen tegen 65 tot 75% van de waarde verkocht. HNV-Vastgoed kan met de opkoop van uw woning een goed alternatief bieden. Bij ons krijgt u 85 tot 90% van de waarde van uw vastgoed. Belangrijk hierbij is rekening te houden dat HNV-Vastgoed dit alleen kan doen als uw hypotheek lager is dan de waarde van uw pand.

 

Nadeel van executie verkoop van uw huis

Het grootste nadeel van het verkopen van uw huis via een executie veiling is dat u een stuk minder geld voor uw woning krijgt. Gemiddeld ligt de verkoopwaarde op een veiling 25% lager dan de waarde van de woning. Dit kan grote nadelige gevolgen voor u hebben, omdat u met een restschuld achterblijft.

Wij kunnen u een alternatief bieden, namelijk het opkopen van uw huis voordat uw huis op de veiling wordt verkocht. HNV-Vastgoed biedt u zekerheid en geeft u direct netto geld voor uw huis.

 

Wilt u voorkomen dat uw woning via een executieveiling wordt verkocht? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies!

HNV-Vastgoed

  • KvK-nummer 17186360

Radio commercial

"Direct netto geld in handen
als u uw huis wilt verkopen"

Privacyverklaring